Esküvői fotózás - Csomagok

Egy új csomag kerül bevezetésre a bronz és az ezüst közé. Ára 64 900 Ft. Pörgős, rugalmas, megfizethető, mégis tartalmazza a legfontosabb részeket. Tartalma: az érkező vendégek fotózása, a dekoráció és részletek, a szertartás, gratulációk,·csokordobás, nagy és kis csoportképek és egy 20 perces kreatívfotózás a pár számára. Jár még hozzá egy konzultáció és egy tippeket, trükköket, csekklistákat tartalmazó anyag, hogy ki ne maradjon semmi, ami nektek fontos lehet.

wedding

Ebben minden benne van; készülődés, szertartás, csoportképek, kreatív fotózás, vacsora, buli hajnalig...


Ára 276 900Ft

A csomag tartalmazza a készülődés, polgári és az egyházi szertartás megörökítését. A szertartás után az önkormányzat vagy a templom előtt a nagy csoportképet, csokordobást és kisebb csoportképek készítését. Egy páros portré fotózást; úgynevezett kreatív fotózást a pár számára.
Rendelkezésre állás: a készülődéstől a menyasszonytáncig (hajnal egyig.)Képátadás: Nyomtatásra alkalmas nagyfelbontású képek, és egy webre optimalizált változat a közösségi oldalakhoz - egyedi online galériában, vagy pendrive-on, minimum 700 db, maximalizálva nincs. Ajándék az elkészült képekből egy FullHD minőségű 3-4 perces "történetmesélő" zenés sildeshow-videó a zenei jogok miatt 2 változatban, (egy a közösségi médiában közzétehető változat); és fotókollázsok.

Az arany a ti csomagotok, ha egy átfogó emléket szeretnétek a nagy napotokról; Szertartás fotózása, csoportképek, 1 óra kreatív fotózás, vacsora

Ára 159 900 Ft

A csomag tartalmazza a polgári vagy az egyházi szertartás megörökítését. A szertartás után az önkormányzat vagy a templom előtt a nagy csoportképet, csokordobást és kisebb csoportképek készítését.
Tartalmaz még egy páros portré fotózást; úgynevezett kreatív fotózást a pár számára. A vacsora helyszínén a helyszín/dekoráció násznép, és a vacsora ideje alatt zajló események fotózását.
Rendelkezésre állás: 6-7 óra (pl. 15 órától este 10 óráig)Képátadás: Nyomtatásra alkalmas nagy felbontású képek és egy webre optimalizált változat a közösségi oldalakhoz - egyedi online galériában, minimum 400 db, maximalizálva nincs. 
Ajándék az elkészült képekből egy FullHD minőségű 3-4 perces "történetmesélő" zenés sildeshow-videó és fotókollázs.

Ha a lényegről szeretnétek képeket, és páros portrékat kettőtökről. Szertartás fotózása, csoportképek és 1-1,5 óra kreatív fotózás


Ára: 79 900 Ft 

A csomag tartalmazza a polgári vagy az egyházi szertartás megörökítését. A szertartás után az önkormányzat vagy a templom előtt a nagy csoportképet, csokordobást és kisebb csoportképek készítését. A csoportképek készítését követi egy páros portré fotózás; úgynevezett kreatív fotózás a pár számára, egy közeli helyszínen. A másfél órás páros portré fotózásba bőven belefér az egyéni ötletek megvílósítása is. 

Rendelkezésre állás: 2,5-3 óra

Képátadás: Nyomtatásra alkalmas nagy felbontású képek és egy webre optimalizált változat a közösségi oldalakhoz - egyedi online galériában, minimum 130 db maximalizálva nincs.
Az elkészült képekből pedig fotókollázst kaptok ajándékba.

 

Szertartás fotózása és csoportképek. Ez a te csomagod, ha nem szeretnél páros portrékat, vagy külön napon szeretnéd azt.
.

46 900 Ft

Ez a csomag általában a polgári ceremónia megörökítését tartalmazza a csoportképekkel. A fotókon át az "egész történetet" elmesélem, az érkező, várakozó vendégektől kezdve, a gratulációig. 
A szertartás után az önkormányzat közelében elkészítjük a nagy csoportképet, csokordobást és kisebb csoportképeket. 

Rendelkezésre állás: 1-1,5 óra

Képátadás: Nyomtatásra alkalmas nagy felbontású képek és egy webre optimalizált változat a közösségi oldalakhoz - egyedi online galériában minimum 100 db, maximálva nincs, az elkészült fotókat átadom. 
Az elkészült képekből pedig fotókollázst kaptok ajándékba.


Jegyesfotózás
.

 

Ára 39 900 Ft

Kiválasztunk egy szabadtéri helyszínt és elkészítünk egy hozzátok passzoló sorozatot.
Romantikusat, vicceset, vagy valami tematikusat, ahogyan ti szeretnétek. Ha nincs helyszín-, ruha-, stb. ötleted, szívesen segítek.
Ez jó alkalom arra, hogy megszokjátok a fotózást. Az elkészült képek a meghívóra kerülhetnek, ezeknek a szerkesztésében,
egyéb grafikai munkákban is tudok segíteni. Készülhet belőle úgynevezett video-slideshow, ez akár az esküvőn is levetíthetitek. 

1-1,5 óra szabadtéri fotózás előre egyeztetett helyszínen.
Az összes jól sikerült képet átadom,
az általatok választott 10 db képet retusálva.
Képátadás: Nyomtatásra alkalmas nagy felbontású képek és egy webre optimalizált változat a közösségi oldalakhoz - egyedi online galériában.

 

Mire van leginkább szükséged, ha magad szervezed az esküvődet? Igen, persze, pénz az mindig mindenhez kell, de mi fontosabb ilyenkor a pénznél? Biztos, hogy a legjobb ötletek, és apró részletek, amikből összeáll a nap, csak pénzfüggők? Az információ és az ötletek a legfontosabbak, és ezek ott vannak a fotósoknál, akik már szinte mindent láttak. Éppen ezért segítségképpen összeállítottam egy brossúrát a megrendelőimnek. Az anyag időrendben végigvezet a nagy napon, és függetlenül attól, hogy kis vagy nagy esküvőt tervezel, ellát mindenféle hasznos információval. A blogban pedig fotózási helyszínekhez kaphattok ötleteket.

 

A fotózásokhoz felár ellenében kérhető plusz szolgáltatások:

Másodfotós,
Smink (a visszafogottól a különlegesig),

Papírkép, fotókönyv, vászonkép, kollázsok, képeslapok, köszönőkártyák
A fotókból készült zenés 4K videoslideshow,
Látványelemek: tűz, füst, szárazjég,
Ruhák, jelmezek,

 

Gyakran Ismételt Kérdések

El lehet térni a csomagoktól?
Igen, igyekszem minden kéréseteket rugalmasan megoldani.

A jegyesfotózás mennyivel korábban legyen, mint az esküvő, ha fel szeretnénk használni a képeket?
A képek két hét alatt általában elkészülnek, de az, hogy mennyivel korábban érdemes a jegyesfotózást megejteni, sok mindentől függ. Először attól, hogy milyen lesz a jegyesfotózás, mennyi szervezést, előkészületet igényel?
Egy romantikus szabadtérihez csak a helyszínt kell egyeztetnünk, és már fotózhatunk is, de ha valami extrát szeretnétek, amihez pl. füstgránát vagy szárazjég kell, helyszínt, ruhát kell bérelni, stb. az időigényesebb.
Az se mindegy, hogy csak a képeket kéred, vagy készül belőle valami.

Mire tudjuk felhasználni a képeket?
Készülhet például zenés videó-slideshow;
A jegyesfotózás képeiből akár a gyerekkori, vagy egyéb képekkel kiegészítve, hogy az esküvőn levetítsétek.
Az esküvő fotóiból pedig egy történetmesélő készül, ami összefoglalja az egészet. Ez nem maradhat ki, mert szeretitek, ez az, amit tényleg "százszor" megnéztek.
De készülhet a fotókból "save the date" kártya, meghívó, ültetőkártya, köszönőajándék, képeslap stb. köszönőkártya, stb.

Mire jó a jegyesfotózás?
A jegyesfotózás célja, hogy a nagy napon már komfortosan érezzétek magatokat a kamera előtt. Segítek nektek feloldani a kamerával szembeni gátlásaitokat, és megkeressük a számotokra legelőnyösebb pózokat. Akik nem szeretnek szerepelni, azoknak kifejezetten ajánlom. Segít jobban feloldódni majd az esküvőn. Eddig csak a szervezéssel foglalkoztatok, most végre beleéljük magunkat az esküvői hangulatba.

Milyen jegyesfotózást javasolsz?
Olyat, ami a személyiségetekhez passzol. Nincs erre szabály, hogy csak romantikus séta közben lehet jegyesfotózni, akkor is, ha ti egészen másban éreznétek jól magatokat. Ha van közös hobbitok, az jó alap lehet egy tematikus fotózáshoz. A lehetőségek végtelenek, majdnem bármit megoldunk. És a legőrültebb fotózásba is bele tudunk csempészni néhány hagyományosabb képkockát, hogy a nagyinak is legyen valami a falra.

Ismersz szép helyszíneket a fotózáshoz?
Igen, nagyon sokat. Ingyeneseket és fizetőseket is. Néhányról már a blogban is van fent cikk, nézzétek meg, de nagyon sok van amiről még nem jutott időm írni. Ezeket egy telefonbeszélgetésben szoktuk áttekinteni, hogy megtaláljuk a nektek legjobbat.

Mik azok a kollázsok?
Más szóval képmontázs. Több fotó összerakva egy képpé. Kérheted szöveggel, vagy szöveg nélkül. Gyakran kértitek képeslapszerűen, "Köszönjük, hogy velünk ünnepeltél!" szöveggel plédául, de bármi mást is írhatok rá.

Szólsz, ha elcsúszik a ruhám, vagy bármi más nincs rendben?
Ezt megbeszéljük előre, és én ahhoz tartom magam. Ha szeretnéd, akkor szívesen segítek, szólok, de volt olyan is, aki azt kérte, hogy ne, mert minden történjen úgy, ahogy; ők úgy az igaziak, az összes apró bakival együtt, és ezeken majd később jókat fognak mosolyogni.
A szertartáson általában csendben dokumentálunk, és nem avatkozunk bele semmibe. Kivéve, ha kifejezetten te kéred, hogy jól nézzelek meg bevonulás előtt például.
A kreatív portréknál, csoportképeknél stb. viszont én állítalak be benneteket. Ilyenkor alap, hogy figyelek a részletekre, szólok hogyan tartsd a csokrot, kiterítem a ruha uszályát stb.

Miért  minimum képszám van megadva, és mit jelent, hogy nincs maximum?
A minimum képszám az, amennyi kép általában egy adott eseményen elkészül, akár egy visszafogott, zárkózott társaság esetén is,
de soha nem spórolok a képkockákkal. Minél több a megörökítésre való esemény, minél nyitottabbak a fotózásra a vendégek, annál több kép készül.

Van lehetőség külön napon tartani a kreatívfotózást?
Igen, persze. Egy egyszerű fotózás kb. megegyezik egy jegyesfotózással, de ha te mást szeretnél kérj árajánlatot.

Hogyan adod át a képeket?
Minden átadott kép szerkesztett, (színkorrekció, fénykorrekció, vágás) a portrék retusáltak. A szerkesztett képekről is lehetőség szerint eltüntetem az oda nem illő, illúzióromboló tárgyakat, pl. eldobott szemét. A retusálás mértékét egyeztetjük, a kívánságaitokat figyelembe veszem, akár több retust, akár kevesebbet szeretnétek.

Meddig él a link, amin a képeket kaptam?
3 hónapig, tehát az átadott képeket a linkről a megadott három hónapon belül mindig töltsd le magadnak.

Van kiszállási díj?
Budapesten belül nincs. Budapest határain kívül pedig a NAV által meghatározottak szerint számolom ki az útiköltséget.

Van nálad tárolási díj?
A szolgáltatásaim között tárolás nincs, így tárolási díjat sem számítok fel.  A gyakorlat viszont az, hogy csak a legrégebbi képeket törlöm a szükséges mértékig, és mivel elég nagy tárhely áll rendelkezésemre, így az elkészült fotók több évig is megmaradnak - kivéve, ha a megrendelő a törlésület kifejezetten kéri. Ezért, ha elveszítenéd a fotóidat, érdemes megkérdezned, hogy nálam még meg van-e? Amíg a képek megvannak, bármikor újra átadom ingyen.

Kérhetem a rólam készült összes fotó törlését?
Természetesen. Ha kéred a fotóid maradéktalan törlését, akkor az átadandó képeket felteszem a szokásos linkre, a nálam lévő munkapéldányokat pedig törlöm. A link, a három hónap letöltési idő elmúltával szintén törlődik. Ez azt jelenti, hogy nálam kép egyáltalán nem maradt, tehát ha elveszítenéd, vagy a linkről nem töltötted le, én már segíteni nem tudok.

 

Nagymontázs esküvői fotókból"